28.5.2010

Rallattelua ja kuulumisia

Daimi on toipunut loistavasti steriloinnnista. Aloitamme treenielon jälleen ensi viikolla, kun kuukauden päivät tulevat täyteen operaatiosta. Agikentät kutsuvat tosin jo viikonloppuna kun käydään rallattelemassa iltamyöhään kentällä koko perheen voimin.. Samu uhkaili (?) aloittavansa agittelun Daimin kanssa, kun valittelin hänelle vuorokauden tuntien katoavan johonkin ja mammakoiran jäävän vähän varjoon sen vuoksi.. Saapa nähdä jääkö vaan puheeksi, kun kentälle menee ensimmäistä kertaa sukkelan sukkulamme kanssa :D

Viime viikonloppuna käytiin kesää toivottamassa tervetulleeksi myös Ylivieskaan ja sen kunniaksi likat pääsivät kirmaamaan Daimin vanhoille lenkkipoluille ja pelloille. Voi sitä ilon määrää mikä kahdesta belgittärestä pursusi, kun pääsivät pallon kera kirmaamaan laitumilla. Samu ulkoilutti samalla kameraa ja saikin saaliikseen todistusaineistoa hiekkavuorausta hankkivista likoista :)

Mitä mamma edellä sitä junnu perässä.


Mamma vaan meinasi sanoa pahasti niskaan hyppivälle junnulleen.. hyvä vaan ;)


Hiekkakylvyn jälkeen on hyvä mennä uiskentelemaan, pallon kera tietysti.
Tytöt näyttävät otoksista päätellen ennemmän Loch Nessin hirviöiltä, mitä belgikoirilta..


.. tai ajoittain myös uivalta hevoselta (Keesi).


AI MITÄ, MÄÄ VAI?!


..tai sitten saukolta (Daimi).


Kuten kuvista näkyy, on kesän alkumetreistä nautittu suunnattomasti. Omalla pihalla on toki myös viihdytty ja telmitty naapurin lagotton-pojan kanssa. Tämä orastava rakkaussuhde Keesin ja naapurin lagotton kanssa vaan saa mitä suuremmalla todennäköisyydellä lopun tai ainakin etäsuhteen tuossa kuukauden kuluttua.. Saimme nimittäin vihdoin pitkäaikaisen haaveemme toteutettua ja löysimme pienen, sievän ja ennen kaikkea hyväkuntoisen mummonmökin/rintamamiestalon, johon muutamme mikäli kuntotarkastus osoittaa kaiken olevan kunnossa. Tytöt saavat likimain hehtaarin kokoisen pihan omakseen (kulmatontilla vieläpä!) ja me ihmiset pääsemme toteuttamaan itseämme pintaremontin myötä. Samulle löytyy pihasta kolme autotallia, joihin saa rakkaat autonsa tuoda ja niitä siellä värkkäillä. Jokaiselle jotakin ;) Eikä muuttomatkakaan ole järin suuri, Ouluun kun vielä jäätiin ja vielä ihan tuohon parin kilometrin päähän :)

Keesi kanssa ollaan treeneiltu vähän laiskemmin tässä viimeiset pari viikkoa.. junnu meinaa murkkuilla ja aloitella juoksujaan, joten päätin suosiolla että otetaan ihan vaan positiivisia ja lyhyitä treenejä, kun ajatukset selkeästi ovat jossain muualla aina ajoittain.. jätetään pilkunviilaus myöhempään, sitä nimittäin ehtii vielä kummasti tehdä, kun penikalla tuli vasta pari päivää sitten 10kk täyteen :) Motivaatio on silti kohillaan, mutta ajatukset aina ei :) Agissa, jäljellä tai haussa tätä pulmaa ei ole (kas kummaa.. äidinmaidosta tämäkin tullut ;), joten agitellaan ihan normisti, tokottelut ja tottikset nyt vaan on vähän jäähyllä ja etsimässä kadotettua innostustaan.. Itse aiheutettua tämäkin, mitä menee treenaamaan penikalla turhan nipottaen. Toivon kovasti ekojen juoksujen alkavan pian, jotta penikka löytäisi itsensä jälleen, pitäsi nimittäin treeneilla bh-koetta varten, kun sellaiseen syksyllä ollaan menossa.

Vaan tämmöiset olivat meidän alkukesän kuulumiset. Keesin on ilmoitettu pariin kehäkettuilua vaativaan toimintaan kesälle, ensimmäinen yritys kehäkettuna Keesillä on Raahen ryhmänäyttelyssä 12.6., sen jälkeen käydään Rovaniemellä heti Raahen ryhmistä seuraavalla viikolla ja niiden jälkeen Oulun kv:ssä 10.7.. Erkkariin mennään toki myös, ilman kummempaa tavoitetta; kunhan päästään kaltaistemme seuraan :D Jospa nämä riittäisivät loppuiäksi ;) Loistavaa kesää kaikille blogin lukijoille (jos teitä enää tämän sosiaalisen median siimeksestä löytää).

Ei kommentteja: