12.5.2010

Daimi-toipilas ja Keesi-tehokas

Daimin sterilointi sujui hyvin. Mammakoira oli omasta mielestään elämänsä kunnossa heti leikkaustorstaita seuraavana lauantaina. To-pe meni uikutellessa ja surressa kohtaloa, mutta tosiaan jo lauantaina ei koirasta meinannut huomata, että se olisi leikattu. Daimi kulkee työpäivät Samun vanhasta kesäpaidasta työstetyssä "bodyssä", joka sekään ei menoa meinaa haitata.. Joskus jostain olen kuullut sanottavan, että belgin meno hidastuu vasta sitten, kun sen päällä on pari metriä multaa - en kiistä :)

Keesin kanssa ollaan saatu laatuaikaa, kun Daimi on toipilaana ollut kotosalla. Ollaan paneuduttu jäljen ihmeelliseen maailmaan ja siinä samalla treenailtu esineruutua. Jäljen opit ovat ilmeisesti tulleet suoraan äidinmaidosta pennulle, ei ole tarvinnut meinaan paljoa oppeja antaa työskentelyyn, jäljellä haistelee tarkasti jokasen askeleen (ilman nameja) ja ilmaisee (nostaa) kepit loistavasti! Katotaan jatkuuko tämäkin kehitys näin hienosti :) Esineruudussa treenit näyttää tältä:

Esineruutu #1
1.5.2010 Haukkukeidas, Oulu. Kesantopelto.
2 esinettä näytöillä, molemmat haki ensimmäisellä lähetyksellä takalinjalta.
Loppuun vielä hetsausta esineelle ja voi kuinka penikalle jäikin palava halu päästä takaisin ruutuun! :)

Esineruutu #2

8.5.2010 kesantopelto, Oulu
2 esinettä. Toinen näytöllä, toinen "pimeänä". Molemmat haki jälleen ensimmäisellä lähetyksellä, toinen takalinjalla, toinen oikeassa sivussa. Loppuun taas pari hehkutusta hetsaamalla, kiitokset Samulle tästä.

Keesi suorastaan R-A-K-A-S-T-A-A ruututyöskentelyä, pysyy ruudussa (jos ajaa yli hakee maavainulla takaisin) ja tässäkin mennään taas sillä mentaliteetillä, että häntä heiluttaa koiraa :) - Son meidän tuleva hakukoira :)

Ensi viikonloppuna mennäänkin Keesin kanssa pohjoisen belgien pk-leirille hakuhommia treenaamaan. Hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä luvassa :) Mukava nähdä Lauraa ja Caraa (Daimin puolisisko) pitkästä aikaa!

Ei kommentteja: