16.11.2008

Tokokoe oli ja meni..


vaan me ei mukaan päästy. Daimi-neiti aloitti nimittäin juoksunsa tasan tarkkaan kaksi tuntia ennen meidän kisavuoroa.. Hitsit että otti päähän. Mutta toisaalta hyvä että juoksut on
ajallaan ja koirasta näkee juoksujen lähenemisen. Eilen käytettiin ainoa vapaa-ilta koko perheen voimin hallilla, kun viimeisiä varmistuksia koitin paikallaoloon saada. Treenit meni niin nappiin kun olla vaan voi ja oma koira oli taas tunnistettavissa sen pms-oireisen koiran sijaan. Kyllähän me siinä jo Samun kanssa pohdittiin, että jos ei juoksut 24-tunnin sisään ala, niin jo on kumma.. ja alkoihan ne.

Käytiin silti koe kattomassa, sillä pitihän sitä kamuja käydä kannustamassa. Paula ja Hippa kävivät vetäsemässä upean 1-tuloksen avosta ja näin ollen tienasivat koularin!! Hurjasti onnea Paula ja TK2 Hippa!! :D TK2:n tienasivat myös groe-typy Doni sekä ohjaaja Pena, onnea! Avossa myös meidän treenikamut Anni ja Susanna saivat upean 1-tuloksen luokkavoiton kera, onnea!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Noh, seuraavalla kerralla sitten kisoihin ;)...Mukavaa talvista viikkoa ;) tv:Mari K. & Peppi-mamma

Anonyymi kirjoitti...

Deeku kyllä "osasi" ajoittaa juoksunsa tunnin tarkkuudella! Ihan älyttömän huonoa tuuria. :( Mutta kuten Ellunkin blogsuun kirjoitin, niin uusia tokokokeita tulee... Nyt vaan valmistautumaan niihin! :)