12.11.2008

Morjens!


Hieman on taas tullut taukoa näiden kuulumisten kirjoittelussa.. Daimi "kärsii" tällä hetkellä jonkin sortin pms-oireista, heh, eli odottelemme juoksuja alkavaksi ihan näillä näppylöillä. Neiti merkkailee varsin tehokkaasti jokaisen pusikon ja onpa kinttuaankin nostanut kun mäessä koitti merkkailla itsensä tietoiseksi lähiseutujen urhoille :D Kaikkea sitä.

Treenitouhuilu on ollut juoksuja edeltävästi vähintäänkin mielenkiintoista, Daimilla on motivaatio työntekoon siinä 110% luokkaa niin kuin normaalistikin, mutta nyt tuota ääntäkin löytyy jopa sen asteisesti että meinaa itsellä mennä ajatukset välillä sekaisin.. tätä siis tapahtuu agitreeneissä, mutta onneksi ei ole normaalia ja koitan vaan kestää neidin herkkäilyt kun oma ohjaus katkeaa syystä tai toisesta ja neiti kajauttaa haukut minulle moisesta :) Tokossa ollaan avoimenluokan liikkeet treenattu kuntoon ja voi- sekä evl:n liikkeita ollaan otettu ihan vaan vaihtelun vuoksi. Ei noissa avon liikkeissä mitään hämminkiä ole, aika kivasti suorittaa kaikki, mitä nyt kaukokäskyissä meinaa vähän peppu liikkua neidillä eteenpäin kun maasta nousee istumaan, joten tekniikkatreeniä jatkamme. Paikallaolo onkin sitten se murheenkryyni avossa, hemmetti sentään kun ei ole enempää aikaa treenailuun ja tuon kanssa olisi vielä tekemistä. Ei kympin liike ole vielä todellakaan. Ei lähde paikaltaan kylläkään, mutta perskule kun se on levoton, saattaa pöhistä ja vaihdella lonkkaa joka välissä. Epävarma liike. Pitää nyt ottaa tehokkaaseen treeniin tuo paikallaolo ennen sunnuntaita.. Eli jeppis vaan, me tytöt mennään kokeilemaan osaamistamme kokeeseen ensi sunnuntaina. Olin laittanut osallistumisilmottautumisen tuohon OKK:n järjestämään ja Purasen Markon tuomaroimaan kokeeseen jo heinä-elokuussa työkaverin kanssa siinä uskossa että alossa ollaan vielä, mutta nyt kun kerran se alo on takanapäin, niin olihan se osallistuminen pakko vahvistaa sen avon osalta. Ainakin hyvä treeni saadaan jos ei muuta.. niin ja toivottavasti ei juoksut kerkeä alkaa ennen sunnuntaita!

Niin joo ja meillä saattaa olla muutto edessä tässä lähiaikoina jos kaikki menee niin kuin suunnitellaan, siitä enemmän sitten asian varmistuttua :)

Mukavaa talven odottelua kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä jo aattelinkin, että oottako kadonneet jonnekin vai eikö mulla kenties näy nämä kirjoitukset uudessa blogissanne ollenkaan ;D Mutta olihan tänne tekstiä ilmaantunut.

Meilläkin elellään "ihanissa hormooni-hiiri" tunnelmissa, kun naapurin koiralla on juoksut ja meidän kolmikolla on päät ihan pyörällä.Ah tätä ihanuutta! ;D Vai että muuttamassa olette... nyt äkkiä lisäinfoo!

Mukavaa marraskuun jatkoa ja daimille suukot schumilta!

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, teillä siellä toivotaan ettei juoksu vielä alkaisi, täällä toivotaan, että Peppi-mammalla vihdoin se juoksu loppuisi ;), normaalisti on jo juoksun 20 päivä loppunut, mutta nyt ei ;(, meillä, kun olisi se testi juttu tulevana viikonloppuna...Voihan itku välillä, noiden koirien kanssa ;(, mitenköhän ne juoksut sitten menee ensi keväänä...Onko tuo teidän muutto nyt sitten sinne 1 kerrokseen? Kirjoit. siitä & Tsemppiä & Onnea tokokilpailuun, jos sinne pääsette ;)

Anonyymi kirjoitti...

Käyköhän niin, että sunnuntain kokeessa vierekkäin paik.olossa häsläävät Daimi ja Hippa? ;-) Meillä on Hippiksen paikallaolo mennyt yhtäkkiä kauheasti taaksepäin. Paikallaan Hippa on tähän asti pysynyt, mutta saattaa nousta istumaan tms. Pena ja Doni ovat muuten tulossa sunnuntin kokeeseen myös, avoimeen luokkaan hekin.