21.9.2009

Kuulumisia


Daimi voi loistavasti, on alkanut leikkimään kunnolla ja nätisti pentujen kanssa. Aikaisemmin kun leikkiminen oli lähinnä sitä että Daimi kulki pentujen perässä ja piti niiden päätä suussaan tai kirputti niiden niskaa ja läpsi niitä tassullaan. Kunnon alistamista. Nyt on ihan eri ääni kellossa ja tuo retkottaa selällään pentujen alla sekä touhuaa niiden kanssa leluilla. Daimia on ihan selkeästi ruvennut taas lapsettamaan, vaikkakin se aina on ollut vähän lapsenmielinen, niin kyllä se nyt on taantunut pennuksi ihan kunnolla. Raahaa ja kantelee leluja pennuilleen ja meille koko ajan :) Muutoinkin vaikuttaa tosi hyvinvoivalle, turkki on ruvennut parantumaan, ei enää tiputtele karvojaan ja ei hilseilekään enää lainkaan :) Stressi loppui kun 4 ipanaa lähti omiin koteihin.

Pennuista ollaan myös kuultu lähinnä positiivisa asioita (mitä nyt Daru on erikoistunut sisustamiseen, suunnittelee vissiin tapetoijan- (tai paremminkin purkumiehen) uraa ihan tosissaan) :) Edi on aloitellut jo tokottelua pentuporukassa Emman kanssa ja Sista treenailee kovasti koirakansalaisen eloa Sirpan ja perheen muiden koirien kanssa J.suussa. Lara ja Daru valloittavat Kuopiota ja hurmaavat ihmisiä. Vähän tietysti oli pentuja aluksi jännittänyt uudet kodit, mutta iloksi on homma jo muuttunut - ei ole ikävää kukaan potenut.

Meillä Keesi ei ole vielä raaskinut hyvää lurppakorvaa belginkorvaksi vaihtaa.. Tietää olevansa suloinen noinkin ;) Pentukoiran elo on yhtä juhlaa, eilen käytiin koko porukalla metsälenkillä ja pennut juoksivat kilpaa mammakoiran kanssa pitkin metsiä ja tänään olen ollut vapaalla joten ollaan saatu vähän enemmän laatuaikaa keskenämme :) Ollaan molempien pennejen kanssa treenailtu vapaanaolon lisäksi tietysti hihnakäytöstä, Kendo tajuaa olla vetämättä, mutta Keesi vielä vähän arpoo kumpi on parempi. Lisäksi ollaan treenailtu peruskäskyjä, Keesi osaa jo istua ilman apuja ja maahanmeno onnistuu pienellä käsiavulla. Lisäksi Keesi osaa nyt sitten sanoa päivää eli antaa tassua - kiitos Samun. Semmoinen kuulemma piti opettaa koska Daimikin sen osaa. Tottakai, kuinkas muutenkaan. Eilen sitten istuivat tytöt (Daimi ja Keesi) rivissä tassut tanassa kun Samu niiden kanssa touhusi.. :D

Nyt synttäripäivää viettämään, 24v. tulee mulla täyteen tänään. Kirjoittelen paremmalla ajalla enemmän..

2 kommenttia:

Sipe & Sista & Co kirjoitti...

Voihan Darua:P Niin, on sitä Sistakin sen verran uurastanut, jotta nahkasohvan kulma on kokenut jo kovia pennun yksinolojen aikana. Muuhun ei ole (vielä) puuttunut ja johdotkin on yritetty jemmata piiloon.. Noita pieniä koiruuksia lukuun ottamatta mukava belgipaketti kyllä kaikin puolin ja neiti reipastuu koko ajan lisää:) Vkonloppuna kakara pääsee kisoja kattomaan..

Heipat Daimille, velipojalle ja puoliluppa-siskolle;) Ja tietysti - mukavaa syntymäpäivää!:)

Laura ja Cara kirjoitti...

Ihanaa pentuelämää teillä! Pikku belgit riemastuttavat kivalla käytöksellään, mutta söpöt nappisilmät herkistävät väistämättä. Ja paljon onnea synttäreistä, ensi vuonna tuleekin jo 1/4 vuosisata täyteen.. :)))