28.9.2009

Talvikauden treenit


Taas sitä on ihminen onnistunut hommaamaan itselleen jos jonkinlaista puuhaa hallikaudelle. Hoh hoijaa! Rakentelin tuohon vasemmalle tuon meidän hallikauden treenikalenterin ja aika täydeltä näyttää.. 4x viikossa ajelen täältä Oulusta Haukiputaalle koiraharratusten vuoksi.. OKK:n treenien vuoksi en millään ehdi nyt Pohjoisen Belgien treeneihin, joten meidän osalta nyt ne normit sunnuntain PB:n treenit jäävät ikävä kyllä väliin.. Kahden koiran kanssa treenejä onkin nyt sitten lähestulkoon tuplaten.. ikä ei Keesillä vielä agilitton ihan riitä (kevät-talvella sitten), mutta "pienen, pirullisen ja punaisen" kanssa aloitetaan silti tottistreenit marraskuun lopulla kun ikä + rokotukset sen sallii.. Saapa nähdä millainen pakkaus tuo meidän pikkulikka oikein onkaan, hirveä ärripurri jo nyt, jos ei heti makkaraa ala tulla kun tarve olisi. Malttia saadaankin kasvattaa varmasti koko talvi ;) Hallikaudesta vielä sen verran että vedän pentutokon tuossa marrakuussa OKK:lla, silloin ovat tosiaan Daimin pennet sen ikäisiä että pääsevät jo rokotustensa puolesta mukaan treenaamaan ja Edi ainakin lähtee Emman kanssa silloin tokon maailmaan tutustumaan :)

Kaiken muun lisäksi sain työsopparin taas ainakin joulukuulle saakka.. eipähän tule vapaa-ajasta ongelmia! Saapa nähdä missä välissä sitä ehtii nuo samperin kouluhommat oikein lopettaa..! Kenen kellosta löytyisi ylimääräisiä tunteja?? Niille olisi nyt käyttöä - tai vaihtoehtoisesti joku ystävällinen tekemään mun puolesta nuo pari tehtävää ja tenttiä. Joulukuuhun mennessä olisi valmistuttava..

Niin ja tosiaan, ei onnistuttu eilen ottamaan pennuista kuvia, kiitos sateen.. Mutta yritämme uudelleen paremmalla ajalla, siihen saakka teidän täytyy tyytyä noihin edellisessä viestissä esittelemiini otoksiin.

Palaillaan taas!

2 kommenttia:

Markku Moilanen kirjoitti...

Reipasta tuo treenin määrä. Itelle riittää vaan yhen lajin treenit. Ei muuta ku riittävästi virtaa treeneihin!

Satu Niemelä kirjoitti...

Joo, sitä virtaa ja energiaa taidetaan tarvitakin, minä siis - koirilla kun on ilmeisesti käytössään jotkun duracell-patterit.. :)