22.4.2009

Kesäsuunnitelmat

Kesäksi olen varannut treenipaikat meille niin agilityyn, tokoon kuin pk-treeneihinkin. Treenataan niin kauan kun Daimi vaan jaksaa :) Daimin Peppi-emo aloitti juoksunsa tänään, eli kohta Energetic-Action's F-pentue laitetaan tilaukseen! :D Daimin juoksuja odottelen toukokuun lopulle, olisi agikisoja tiedossa muutamat ennen sitä.. Daimin ja Kamin treffien jälkeen keretään vielä tovi harrastaa ennen pentuja, näin toivotaan ainakin.

Kesäkauden treenikalenteri näyttää tällä hetkellä tältä:

MA 19:30-20:30 AGILITYtreenit (2-3lk), kouluttajana Eila Alitupa (kiva ryhmä jälleen kerran!).
TI vapaapäivä?
KE pk-tottikset?
TO 19:30-20:30 TOKOkoulutusta Jaana Jussilan kanssa (alo-avo).
20:30-21:30 AGILITYkoulutusta Niina
Kantolan kanssa (1-2lk).
PE pk-maasto?
LA vapaapäivä?
SU 19:00-20:00 TOKOtreenit (voi-evl), itseohjautuva.


Hallikausi loppuu ensi viikolla, kiitokset kaikille koutseille taidokkaasta opetuksesta, treenikamuille kivoista treenihetkistä ja koulutettaville aktiivisuudesta! Erityinen kiitos agiryhmälle jota pääsin kouluttamaan: Eeva ja Hurja (irski) ovat upea kaksikko, nousivat marraskuussa kakkosiin ja varmasti pian pomppaavat kolmosluokkaan.. Kunhan pikkutaapero Eevan ensin päästää kisaamaan, onnea perheenlisäyksestä Eeva ja mies vielä tätäkin kautta :) Marianne ja Nalle (slapko) tekivät mutkan kakkosissa alkukaudesta ja nousivat vauhdilla kolmosluokkaan loppukaudella, hienoa hienoa! :D Maarit ja pikkuinen Rita (schipp) kehityivät silmissä ja nyt katotaankin kumpi kerkeää sinne kolmosiin nousta ensin, Maarit ja Rita vai me ;) Kääpiöpinsereitä ryhmään mahtui kaksi, upeita pakkauksia molemmat, onnea kisakentille Merja-Liisa ja
Leevi sekä Sanna ja Sissi! Maarit ja Tara (vlyt) kerkesivät loppuvuodesta mukaan treenaamaan Taran mammaloman jälkeen, vauhtia ja ääntä riittä, heh, onnea kisakentille :D Uusimpana tulokkaana meidän ryhmässä olivat Minna ja pikkuinen villakoira Helmi, hyvällä alulla teilläkin on agiura, nolla oli jo viime kisoissakin niiiin lähellä! Hallikaudella kouluttelin tokoa Jaanan kanssa ja niin iso tämä meidän jatko-mölliryhmämme oli, että en rupea kaikkia teitä erikseen kiittelemään, vaan yhteisesti kaikille täytyy sanoa kiitos aktiivisuudesta, tosi moni koirakko edistyi ja kasvoi todella upeasti, syksyllä viimeistään kokeisiin mars mars!! Erityiset onnittelut Giaralle ja Hennalle työvoitosta alokasluokassa viime viikonloppuna ;) Toivottavasti monet teistä (niin agi- kuin tokoryhmästäkin) tapaan vielä kisakentillä :)

Kisakalenteria en uskalla kesälle sen kummemmin suunnitella, pari starttia agilityä toukokuussa ja pentujen jälkeen tehotreenit jäljellä/tottiksessa = menolippu kisoihin kiitos. Josko sitä pentujen jälkeen se tokoilukin taas emännälle maistuu kisamielessä.. :)

Iloista kesän odottelua, vappukin on taas ensi viikolla.. Se tietää Daimillekin extra-paljon ulkoilua kun me immeiset mennään vapunviettoon Oulun Ainolanpuistoon :) Viime vuonna sai nauttia seurueen ainoan koiran virasta rapsutteluja keräten, vaan tänä vuonna laumaan on liittynyt pari uutta rapsuttelujen kerääjää, katotaan kuin Daimin haaremin käy :) Vappuna Samun bändillä Koalialla o
n pitkästä aikaa keikka "kotikaupungissa", eli kaikki oululaiset (ja miksei vaikka helsinkiläisetkin??) tervetuloa Bar Caioon viettämään vappua!

Palaillaan taas :)

Niin ja äänestäkäähän toki Koalia keikkailemaan Nosturiin (klikkaa alla olevaa kuvaa ja äänestä antamalla s.postiosoitteesi)!


Ei kommentteja: